BIO-BOX DE GOUDEN TON Met respect voor de natuur!

Meld je hier aan als abonnee voor onze BIO-BOX, check onze homepage ✅
Je ontvangt iedere maand een unieke selectie aan biologisch gecertificeerde wijnen.
Iedere BIO-BOX bevat zes flessen. 

https://biowijn.store/bio-box/  

Online wijn kopen is een trend die zowel voor de particuliere als ook voor de zakelijke markt steeds belangrijker wordt. Als servicegerichte wijnhandel hebben we de laatste jaren dan ook heel sterk ingezet op technologie en automatisatie die de klantbeleving versterken. In onze webshop vindt u het meest uitgebreide assortiment wijnen en wijn gerelateerde artikelen. Deze worden ook continu aangevuld met nieuwe ontdekkingen en bijzondere wijnen zoals primeurwijn of een specifiek wijnjaar. In de webshop heeft u als liefhebber dus altijd een up-to-date overzicht van ons aanbod. Gemakkelijk en snel!

ONZE BIEREN

Welk leven kies jij?

 

Hert Bier staat voor Leven, vriendschap en betrokkenheid.

Betrokkenheid toont Hert Bier ook door maatschappelijk

verantwoord ondernemerschap.

 

Bijvoorbeeld de intensieve samenwerking met de

Zorgboerderij Grensverleggende Talenten.

Droom weg bij de gedachte aan eindeloze wijngaarden, een bruisend glas champagne en… de Eiffeltoren. Al deze elementen zijn gebotteld in de exclusieve champagne van Koechlin.

Wat hebben de Eiffeltoren en champagne met elkaar gemeen? In het geval van champagnehuis Koechlin: alles! De Eiffeltoren is namelijk ontworpen door Maurice Koechlin. Hij was als leidinggevend ingenieur verbonden aan het kantoor van Gustave Eiffel. Een van zijn familieleden heeft zich gevestigd in de Champagne.

Van het snoeien en plukken van de druivenranken tot en met de persing en het bottelen van de champagne: alles wordt hier nog zelfstandig en met traditionele ambacht ingezet om de best mogelijke champagne te realiseren. Daarmee verdient Koechlin dan ook met recht het stempel ‘RM’ (récoltant-manipulant) op zijn etiket.

In de tuin, aan kantoor, bij uw woning, of op de hei… Op elke gewenste locatie kunnen wij met onze antieke en traditionele bakfiets de heerlijkste champagne serveren.

De kosten voor het boeken van (ons en) de Champagnekar hangen af van het soort champagne dat u wilt serveren, de geboekte tijd en het aantal gasten. Graag denken we hierin met u mee!