Il Miogusto Limonsecco

Ontdek de sprankelende, verfrissende Limonsecco. Een fantastisch huwelijk van fruitige Limoncello en heerlijke Vino Spumante. Het ideale drankje voor warme dagen en zwoele nachten. Limonsecco is zelfs verkozen tot hèt zomerdrankje van 2015. Een superieure bubbel, rechtstreeks uit Italië. Een echte aanrader voor deze zomer. Zo serveer je dit drankje tot perfectie Benodigdheden: - Gekoelde...

lees complete omschrijving »

Kleur:
Mousserend
Herkomst:
Italië, Treviso
Flesinhoud:
0.75 l
Alcoholpercentage:
6,9%
Deze wijn is niet meer leverbaar.

Ontdek de sprankelende, verfrissende Limonsecco. Een fantastisch huwelijk van fruitige Limoncello en heerlijke Vino Spumante.

Het ideale drankje voor warme dagen en zwoele nachten. Limonsecco is zelfs verkozen tot hèt zomerdrankje van 2015. Een superieure bubbel, rechtstreeks uit Italië. Een echte aanrader voor deze zomer.

Zo serveer je dit drankje tot perfectie

Benodigdheden:
- Gekoelde fles il miogusto Limonsecco
- IJsblokjes
- Schijfje citroen
- Groot wijnglasSnij de citroen in schijfjes. Vul het wijnglas met een handjevol ijsblokjes en steek hier een schijfje citroen tussen. Schenk rustig de il miogusto Limonsecco tot net over de helft van het glas vol en serveer. Zet vervolgens de fles in de il miogusto ice bucket om de hele avond te genieten van heerlijk gekoelde Limonsecco. Have a great drink!

Probeer ook eens onze Melonsecco: een heerlijke Vino Spumante met verfrissende watermeloen.

Wij gebruiken cookies om onze site beter te maken.