Vragen over ons assortiment wijnen

Wij communiceren geen jaartallen (meer) van onze wijnen in onze webshop sterwijnenthuis.nl. Indien u toch specifieke jaartallen wenst is onze (nieuwe) bestelprocedure als volgt;

Wijnen zijn natuurproducten die tot stand komen en beïnvloed worden door de mens (vinificatietechnieken), de kwaliteit van de gebruikte druiven, klimaat (natuur) en het terroir.

Op de dag van vandaag zijn 80% van de wijnen door de verbeterde vinificatietechnieken jaarlijks van nagenoeg dezelfde constante drinkkwaliteit. Maar, de oplegwijnen, zoals bijvoorbeeld; Bordeaux-, Bourgogne-, Amarone-, Barolowijnen, etc. en andere houtgelagerde- en premiumwijnen kunnen jaarlijks in drinkkwaliteit verschillen door onder andere weersinvloeden en andere externe niet te beïnvloeden factoren van de natuur.

Heeft u vragen over ons assortiment wijnen, wilt u weten of wij een specifiek jaartal kunnen aanbieden, dan kunt u een mail sturen naar onze afdeling sales/klantenservice via: info@sterwijnenthuis.nl
Wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden. Uw gewenste bestelling kunt u vervolgens plaatsen via replymail op: info@sterwijnenthuis.nl. (Gelieve, indien u een specifiek jaartal wenst, de bestelling niet via de webshop te plaatsen daar u dan het standaard in ons assortiment opgenomen jaartal geleverd krijgt).

 

Wij gebruiken cookies om onze site beter te maken.