Cantine Tre Pini Primitivo Piscina delle Monache BIO, DOC Puglia ***** DOC

Tre Pini is een producent waar wij heel gelukkig van worden. Topwijnen tegen een redelijke prijs en 100% BIO. Echt uitproberen de wijnen van dit huis! AANRADER! Pas op deze wijn heeft 16% alc. is serieuze wijn voor unieke prijs! Deze wijn: is gemaakt van 100% Primitivo met een ligging: zuid / Zuid-west op 450 meter, het terrein: medium zachte kalksteen midden in een natuurgebied (Murge) Wijnbere...

lees complete omschrijving »

Kleur:
Rode wijn BIO / HVE
Herkomst:
Italië, Puglia
Druivensoort
primitivo
Flesinhoud:
0.75 l

Tre Pini is een producent waar wij heel gelukkig van worden. Topwijnen tegen een redelijke prijs en 100% BIO. Echt uitproberen de wijnen van dit huis! AANRADER! Pas op deze wijn heeft 16% alc. is serieuze wijn voor unieke prijs!
Deze wijn: is gemaakt van 100% Primitivo met een ligging: zuid / Zuid-west op 450 meter, het terrein: medium zachte kalksteen midden in een natuurgebied (Murge)
Wijnbereiding: 12 maanden in kleine houten vaten van Amerikaans eiken en 6 maanden verdere rijping in de fles
Alcohol percentage: 16 %
Kleur: Robijn rood en een reflex van purper, helder en consistent, volle wijn trage druppel in het glas.
Geur: Volle fruittinten waarin kers en zwarte moerbei herkenbaar, diverse kruiden, rode peper, noten en oriëntaalse kruiden. Een aangenaam complexe geur met een herkenbare balans en hoge kwaliteit. Geen dominante maar juist aangename ondersteuning door de houtlagering.

Biologisch gecertificeerde wijn.

Wij gebruiken cookies om onze site beter te maken.