Proefdoos 'California' Chardonnay

Californië is goed voor bijna 90% van de totale wijnproductie in de Verenigde Staten. Als het een onafhankelijk land was, zou Californië 's werelds vierde wijnproducent zijn, na Frankrijk, Italië en Spanje. Speciaal voor u stelden wij deze proefdoos samen met uitsluitend Chardonnay-wijnen uit Californië. 1. Twee flessen Panamera Winery Chardonnay Druif: Chardonnay Proefnotitie: Deze Chardonn...

lees complete omschrijving »

Kleur:
Witte wijn
Herkomst:
Verenigde Staten van Amerika, California
Druivensoort
Chardonnay
Flesinhoud:
0.75 l

Californië is goed voor bijna 90% van de totale wijnproductie in de Verenigde Staten. Als het een onafhankelijk land was, zou Californië 's werelds vierde wijnproducent zijn, na Frankrijk, Italië en Spanje.
Speciaal voor u stelden wij deze proefdoos samen met uitsluitend Chardonnay-wijnen uit Californië.

1. Twee flessen Panamera Winery Chardonnay
Druif: Chardonnay
Proefnotitie: Deze Chardonnay wordt gekenmerkt door intense aroma’s van appel, abrikozen, vanille en kaneel. De aanzet is rond en romig met levendige lange zuren en de afdronk is zacht en fruitig.

2. Twee flessen Coppola Winery Chardonnay Diamond Collection
Druif: Chardonnay
Proefnotitie: Mooi citrusfruit in de geur, appel, rijpe meloen, heerlijk bloemig, wat vanille, rokerig, mooi breed en verleidelijk, heerlijk exotisch, met een droge en soepele smaak, met een beetje vet en boter, maar vooral heerlijk tropisch fruit, een vleugje karamel en vanille, romig en krachtig.

3. Twee flessen Bernardus Winery Chardonnay
Druif: Chardonnay
Proefnotitie: Licht goudgele kleur en intense aroma’s van witte bloemen, acacia, exotisch fruit. Een kruidige, ronde wijn met een lange en krachtige afdronk.

Voor een uitgebreide wijnbeschrijving, kunt u de informatie op de website raadplegen.

Wij gebruiken cookies om onze site beter te maken.